Despre mine & Contact

 

Ştiu ce gandiţi: “nu am nevoie de cineva care sa-mi organizeze nunta!”. Dar v-aţi gândit cât de mult stres şi bătăi de cap implică organizarea unui astfel de eveniment? Provocarea pe care o lansez este aceea de a-i transforma pe fiecare dintre miri, în oaspeţi de onoare la propria lor nuntă. Vă tentează?

Atunci, cu siguranţă aveţi nevoie de un wedding planner! Nunţile prin natura lor sunt evenimente mari, care necesită zeci de ore de planificare şi pregătire. Vă casătoriţi şi aceasta ar trebui să fie ziua în care să vă concentraţi doar pe dragostea dintre voi doi  fără ca acest lucru să fie umbrit de ceva. Un wedding planner are grijă de toate detaliile, de la asortarea florilor, găsirea locaţiilor pentru şedinţele foto şi video şi poate chiar până la scoaterea soarelui din nori . În lipsă de idei, el va fi acela care va gândi, crea şi pune în practică nunta care să se potrivească perfect cu personalitatea voastră.

Nu mai rămâne decât să vă trimit invitaţia la cea mai frumoasă, originală, importantă şi bine-pregătită nuntă a acestui sezon. Aţi ghicit: nunta voastră!

CONTACT: alexandra@ghia.ro

tel: 0747221199

sites: http://www.ghia.ro

http://www.nunti-brasov.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s