Idei originale – aranjamente pentru mese

Idei de aranjamente pentru mese

Indiferent dacă restaurantul unde va avea loc petrecerea nunţii dispune de mese rotunde, pătrate sau dreptunghiulare, este necesar să le decorăm de sărbătoare. Anul acesta putem renunţa cu încredere la eternele şi clasicele aranjamente florale în vază şi să încercăm ceva cu adevărat nemaiîntâlnit. Iată câteva idei ingenioase de a transforma o simplă masă, într-una cu adevărat originală:

  1. Boluri cu petale şi lumânări plutitoare. Se mai pot adăuga, pentru un plus de farmec, o mână de pietre decorative în culoarea nuntii.
  2. Ghivece cu flori colorate. Pe lângă aspectul estetic pe care-l conferă aceste aranjamente, aspectul practic si ecologic nu este deloc de neglijat. După petrecere le puteţi oferi cadou invitaţilor sau le puteţi păstra în noua voastră casă.
  3. Coşulete cu flori. Sunt recomandate în special petrecerilor de nuntă cu specific rustic. Se pot accesoriza cu o fundiţă din organza sau voal, din aceeaşi gamă de culori cu husele sau fundiţele de la scaune.
  4. Oglinzi. Pot servi ca suport pentru lumânări de diferite mărimi sau ca fructiere. Dau o notă de eleganţă şi de rafinament meselor. Le recomand în special ca suport pentru aranjmente centrale pentru mese rotunde. Creativitatea în privinţa utilizării lor se poate extinde: pot folosi şi ca suport pentru pietre decorative, bomboane colorate, petale de trandafiri, mărturii.
  5. Lumânări. Pentru o atmosferă intimă şi romantică, folosiţi-le cu încredere. Încercaţi să grupaţi lumânări grose de diferite mărimi, pentru un efect decorativ extravagant.
  6. Boluri cu bomboane colorate. Pentru o temă de nunta amuzantă, copilarească şi veselă, vă recomand cu încredere boluri pline-ochi de bombone colorate. Invitaţii vor fi pur şi simplu încântaţi să guste din toate acele minunăţii dulci.
  7. Coşuri, fructiere sau vase din sticlă cu mere verzi. Această idee respiră prospeţime, vitalitate şi originalitate, plus că este şi foarte uşor de realizat.
  8. Aranjamente florale în coajă de pepene sau ananas. Pentru acest tip de aranjamente, florile mai puţin pretenţioase cum ar fi crizantemele, margaretele sau gerbera, sunt cele mai indicate.
  9. Aranjamente uscate. Sunt recomandate pentru o nuntă de toamnă. La aceste aranjamente folosiţi frunze uscate, castane, crenguţe, dovlecei galbeni, nuci, coşulţele împletite etc.

Ideile pot continua. Folosiţi-vă creativitatea pentru a realiza acele aranjamente care sa exprime în totalitate personalitatea voastră, tema nunţii, culorile alese. Nu vă sfiiţi să ieşiti din normal. Sunteţi unici şi acest lucru trebuie să se vadă în fiecare detaliu al nunţii voastre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s