Tendinţe în nunţi 2010


Plănuiţi să vă căsătoriţi în 2010? Atunci cu siguranţă sunteţi curioşi să aflaţi care sunt tendinţele în materie de nunţi ale anului viitor. Pregatiţi-vă pentru o altă paletă de culori în materie de decoraţiuni, o puternică revenire a mărturiilor, accente de negru, rochii mini de mireasă, bufet de dulciuri, buchete inedite.

1. Decoraţiuni în combinaţii de culori inedite

Dacă anul 2009 a fost caracterizat de prezenţa masivă a culorilor calde şi pastelate cum ar fi lilaul, somonul, albul perlat sau cafeniul deschis, anul 2010 aduce în lumina reflectoarelor culorile tari, vibrante,cu multă personaliate, accentele de negru, culorile metalice, combinaţiile coloristice inedite. Astfel, puteţi opta fără probleme pentru turcoaz, verde intens, galben strălucitor, mov, roz, roşu, bordeaux, negru, maro, argintiu. Pentru a creea efecte originale si intense, combinaţi fără timiditate galben cu turcoaz, mov cu argintiu şi negru, verde şi maro, roz cu argintiu. Dar aveţi grijă să nu exageraţi! Se poarta stilul minimalist. Culoarea cea mai deschisă rămîne cea predominantă, iar cea închisă destinată doar detaliilor (flori, lumânări, funde, şervete etc).

2. Rochia mini de mireasă

Cel mai nou trend în materie de rochii de mireasă, este acela de a opta pentru o rochie mini, cât mai mini. Accesorizaţi-o cu o pereche de sandale cu baretă pe gleznă, o trenă foarte lungă detaşabilă şi un voal scurt. Anul 2010 se caracterizeaza prin multă, multă originalitate, mai ales când vine vorba de rochia de mireasă, astfel că, puteţi renunţa cu încredere la rochia clasică albă sau ivory şi să încercaţi contraste: alb-negru, alb-roz sau, de ce nu, o rochie în culoarea voastră preferată.

3. Buchete în concordanţă cu personalitatea voastră

Uitaţi de clasicul buchet din trandafiri. Optaţi cu încredere pentru combinaţii uimitoare şi extravagante de flori şi de culori. Ca să ieşiti în evidenţă şi să fiţi un adevărat trend setter, un must al sezonului de nunti 2010 sunt buchetele din flori negre (cale, lalele etc).  O alta tendinţă este asortarea buchetului cu accesoriile sau cu machiajul. Nu va temeti să sfidaţi normalul, până la urmă buchetul este oglindirea perfectă a personalitaţii şi gratiei voastre.

4. Mărturii

Aprecierea personalizată e din nou la modă. Nu exista o metoda mai inedită de a le mulţumi invitaţilor vostri pentru participarea lor la fericitul vostru eveniment decât să le lăsati ca amintire o mărturie a recunoştinţei voastre. Fie că este un obiect confecţionat chiar de voi (o ramă foto din beţigaşe de scortisoara, un săculeţ cu bomboane), fie o mică atenţie, care, de ce nu, poate fi şi utila (pentru idei, nu ezitaţi să consultaţi şi articolul „25 de idei de marturii”). Vă garantez că oaspeţii voştri nu vor uita acest gest!

5. Bufetul de bomboane

Pe lângă cascada de fructe şi fântâna de ciocolată, pregatiţi-vă de ceva cu adevărat inedit: bufetul de bomboane. Nu-i va încânta doar pe cei mici, care, în mod clar, vor da târcoale bufetului toată seara, ci şi pe cei mari. Borcanaşele cu bomboane de toate felurile şi culorile, acadelele, ciocolaţelele şi celelalte minuni dulci vă vor aduce vouă şi invitaţiilor gustul şi farmecul copilariei când una dintre dorinţele cele mai aprinse era să primim multe, multe dulciuri. Cel mai vesel şi colorat loc al nunţii, va fi bufetul de dulciuri. Vă asigur că fiecare va pleca acasă cu buzunarele pline de dulciuri şi cu zambetul larg pe buze.

6. Conştiinţa ecologică

Mişcarea ecologică din ultimul an va avea un impact puternic şi asupra domeniului nunţilor. Putem şi noi ajuta prin confecţionarea de mărturii ecologice şi invitaţii din hartie reciclabila. Vă sfătuiesc chiar să alegeţi ca aranjamente florale pentru mese ghivece cu flori. Sunt mult mai ieftine şi mult mai durabile în timp, iar impactul estetic nu-şi pierde din intensitate.

În final, nu uitaţi că aceste sfaturi şi tendinţe sunt doar un ghid de inspiraţie pentru anul 2010. Însă sfatul cel mai important pe care vi-l pot da este acela de a vă urma propriile gusturi şi idei. Fiţi originali. Jucati-vă cu imaginaţia voastră. Creaţi-vă nunta aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna, pentru că cine ştie, poate chiar voi veţi dicta tendinţele anului 2011.

Wedding Planner-ul vostru,

Alexandra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s